65 great articles about branding

Samlade nättexter om varumärken

 

I VÅRT FÖRRA inlägg påstod vi att man i dag hittar den mest intressanta läsningen om varumärken, reklam och marknadsföring på internet, snarare än i böcker. Efter att blivit ombedd att ge några tips så grävde vi lite bland bokmärkena och samlade ihop 65 texter om varumärken och varumärkesbyggnad, eller branding på engelska. Inom kort återkommer vi med fler läslistor om andra ämnen.

Eftersom samtliga bidrag är på engelska satte vi även titeln på det språket. Vill du absolut ha texter på svenska så rekommenderar vi Micco Grönholms ypperliga blogg The Brand Man, som dessvärre inte längre uppdateras.

Här laddar du hem hela samlingen ”65 great articles about branding” som en smidig e-bok att läsa på din telefon, surfplatta eller dator. [EDIT: Sedan det här inlägget skrevs har tjänsten Readability.com tyvärr lagt ned och du kan inte längre ladda ned e-boken]

Den här samlingen sattes samman i september 2015, men många av bidragen är betydligt äldre än så.

Samtliga dessa texter har vi redan tipsat om på Twitter. Följ oss på @Urban_Gyllstrom  för att skaffa dig ett försprång gentemot dina konkurrenter och få smarta tips och råd om hur du får ditt varumärke att växa. Prenumerera gärna även på vårt nyhetsbrev (se spalten här intill) så missar du inte när vi lägger upp nästa samling intressanta texter.